Επιδίωξη των διανομέων στη Νότια Αφρική για το ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας 5kw

April 28, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδίωξη των διανομέων στη Νότια Αφρική για το ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας 5kw

αγαπητοί πιθανοί συνεργάτες,

 

είμαστε κατασκευαστής των υψηλής ποιότητας ηλιακών συστημάτων αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας και ψάχνουμε τους αξιόπιστους διανομείς στη Νότια Αφρική για να επεκτείνουμε την παρουσία αγοράς μας.

 

το προϊόν μας είναι 5kw, 10kw, ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας 20-40kw ενέργειας ότι οι οικογένειες βοηθειών αποθηκεύουν την υπερβολική ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και την χρησιμοποιούν τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια των διακοπών ρεύματος.

 

το σύστημά μας είναι εξοπλισμένο με την πιό πρόσφατη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών λίθιου και ενός ευφυούς συστήματος ελέγχου, που εξασφαλίζει τη μέγιστες αποδοτικότητα και την αξιοπιστία.

 

αυτό που μας θέτει εκτός από άλλους προμηθευτές είναι ότι προσφέρουμε την πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση, η οποία είναι 20% χαμηλότερο από τη τιμή αγοράς. αυτό επιτρέπει στους διανομείς μας για να έχει ένα ευρύτερο περιθώριο κέρδους ακόμα προσφέροντας στους πελάτες τους μια μεγάλη αξία για τα χρήματά τους.

 

εάν ενδιαφέρεστε για να γίνετε ο διανομέας μας στη Νότια Αφρική, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για τις περαιτέρω λεπτομέρειες στο πώς να γίνει μέρος της ομάδας μας.

 

σας ευχαριστώ για την εξέταση αυτής της ευκαιρίας.